Moelven


Moelven är en skandinavisk industrikoncern som tillverkar byggvaror och system för byggbranschen. Med sitt mycket omfattande produkt- och tjänstespektrum är man en av de ledande aktörerna i branschen.


I detta projekt samarbetar vi med Moelven Wood och Moelven Töreboda som tillsammans levererar allt trämaterial vi behöver. Från stommen i limträ till konstruktionsvirke, skivmaterial, fasadbeklädnad, trall, golv och interiörprodukter. Dessutom bidrar man med en djup kunskap om trä och support i detaljfrågor och montage.


Moelven är ett innovativt och framåtblickande företag med stort fokus på att vidareutveckla både produkter och själva byggprocessen. Dom är också noga med att ta hand om sina kunder och bygga långsiktiga relationer. Allt detta märks tydligt i vårt spännande samarbete.”Vi är med i projektet för att få pröva nya lösningar och testa våra kunskaper och material i ett utmanande projekt som töjer på gränserna mot framtidens byggande. Vi hoppas att Villa Moelven med sina spännande och innovativa lösningar kan ge inspiration både som projekt och som färdig byggnad.”


Mikael Axelsson, VD Moelven Wood


”Med Villa Moelven vill vi lyfta fram trä som byggmaterial och visa på kreativ användning. Vårt mål är att inspirera dig att utforska möjligheterna med trä och alla de spännande produkter som idag finns att tillgå.”


Johan Åhlén, VD Moelven Töreboda

Mer info:

KONTAKT

PRESS