En hyllning till en 45 år gammal designklassiker


Husets hjärta är designat av Zaza Moritz på uno form. Hon har kombinerat den legendariska C-serien från 1968 med specialtillverkade väggskåp i plywood. Ett rakt igenom gediget hantverk av högsta kvalitet från möbelsnickeriet i Danmark.


Hos uno form arbetar man med händer, huvud och hjärta. Tillverkningen sker för hand med en stor passion för råvaran. Det märks väl i detta fall där materialet kallas Black Oak. Ett unikt trämaterial som genomfärgats med svart växtfärg. Genomfärgningen gör träet svart ända in och extremt hållbart jämfört med betsade ytor.


Bänkskivan kommer från Spekva som förädlat en odlad och mycket hård furu till en fantastiskt vacker, sidenmatt yta som går helt i linje med fronterna.


Övrig utrustning representerar spännande lösningar inom moderna köksapplikationer.

Samtliga vitvaror är dolda men bakom fasaden döljer sig produkter från Miele. Fläkten från Gutmann jobbar inte konventionellt med att suga upp os från hällen utan ändrar luftcirkulationen i hela köket. Och så en av husets mest uppskattade lösningar – kokande vatten direkt ut kranen från Quooker, helt överlägset. För att nämna några.

Mer info:

KONTAKT

PRESS

WWW.UNOFORM.SE


SPEKVA

MIELE

GUTMANN

QUOOKER