Flexibelt med solen i centrum.


På Villa Moelvens platta tak står åtta stycken solfångare. ExoSol har en prisbelönt konstruktion som skapar värme även vid så kallat diffust solsken. Det vill säga, bara det är ljust och även mitt i vintern.


Med en totalyta på ca 20 kvm solfångare genereras varmvatten till hela huset (tappvatten, golvvärme samt pooluppvärmning) i 6 månader om året. När inte solen räcker till kompletterar det intelligenta systemet med bergvärme.


Lösningen ”Flexifuel” bygger just på att kombinera olika energikällor för att få bästa resultat till lägsta kostnad. I vår lösning är solen i centrum. Solenergi är gratis och kommer inte att sina under mänsklighetens livstid. Framtiden får utvisa om och hur systemet ska utvecklas, exempelvis med en pelletsbrännare eller varför inte ett eget vidkraftverk?


Euronom är ett svenskt företag som bedrivit prisbelönt utveckling av miljövänliga uppvärmningssystem under 30 år. Dom har en enorm erfarenhet och kunskap på området och erbjuder dessutom ett av marknadens mest omfattande program.


Kontakta Euronom för en ljus framtid och en låg energiräkning.

Mer info:

KONTAKT

PRESS