Ett hus som talar till alla sinnen.


Synintrycket av Villa Molven och dess omgivande natur är stort. Det doftar trä och hav.


För att sätta ljud på upplevelsen kontaktades det svenska företaget Audio Pro som har varit högtalarpionjärer sedan 70-talet. Idag leder dom den trådlösa revolutionen med innovativa lösningar och prisbelönta produkter.


Huset är idag utrustat med ett antal Living LV2e Limited. Fullaktiva, digitala högtalare med inbyggd trådlös mottagare. Högtalarna är en stilstudie i cognacsfärgat, handgarvat läder och är en fröjd för såväl ögon som öron. Ljudet spelas från en bärbar dator och styrs barnsligt enkelt mellan olika våningar och zoner. Living LV2e är som skräddarsydda för huset – bokstavligt talat.


Audio Pro står för design och kvalitet utöver det vanliga och viktigast av allt – ett ljud som bara måste upplevas. Gör det!


TV-skärmar med sladdar och boxar är en utmaning i inredningssammanhang. Det tar mycket plats och hamnar av naturliga skäl ofta mitt i blickfånget. Tricket är att ta tag i utmaningen och låta skärmarna vara en del av sammanhanget. En nisch för skärmen kan bli en läcker detalj och varför inte med möjligheten att trolla bort hela installationen om man skulle vilja?


Villa Moelven valde Sony för deras minimalistiska yttre och smarta insida.

Mer info:

KONTAKT

PRESS